Astazous (juliol 2017)

Un altre sortida expres amb el Pika per fer un entrenament alpinrunning a la vall de Pineta per coronar dos tresmils,el Gran Astazou i Petit Astazou.Intentarem anar ràpids per evitar les anunciades plujes de la tarda.
La pujada al Balcó de Pineta la conec sobradament,1200 metres ininterromputs d'escalada fins al llac de Marboré.Són les 7:00 de matí i començem a bon ritme,tant que per primer cop,i no sense esforçar-me al màxim, aconsegueixo que el meu company renegui amb el ritme que imposo.

Part final abans del Balcó de Pineta

Nord del Mont Perdut

Equipaso!

Com era d'esperar el Pika agafa el capdavant i em dona un relleu que em fà mastegar acid làctic fins endinsar-nos a la profunda boira que ens esperava fregant els tres mil metres i que ens fà aturar-nos un parell de vegades a mirar el G.P.S. per esbrinar on som i localitzar el Coll d'Astazou.Aquí aprofitem per abrigar-nos,ja que la boira ens empapa i fà entrar fred.




Arribem al primer cim,el "Petit" en 2h 40'.Com que no veiem una merda no ens entretenim gaire,només ens aturem a parlar amb una parella d'excursionistes abans de coronar el "Gran" en 3h 10' .Quin entrenament ens estem currant i quina pena no poder veure tota la vessant francesa,sens dubte el millor ens ho em perdut.


3.071 m.

Ara comença el veritable patiment per mí.Després d'estar uns 10 minuts al cim ens llencem a desfer el camí de pujada,el Pika es converteix en porc senglar i es venja de mí baixant a tot drap.Jo només puc que esbofegar i seguir-lo de lluny.
L´últim quilómetre el fem com ens agrada,rotllo competi esprintant com si lideressim la últra del Mont Blanc,fins i tot els guiris ens animen.Arribem a l'aparcament on aturem el crono amb només uns segons per sobre de les 5 hores,20 km i 1900 m+ de pura diversió...ah! i dos tresmils més tatxats de la llista :)


No,realment no vam disfrutar,hahaha...
Quadro de temps

No hay comentarios:

Publicar un comentario